SAMMA GAMLA SKIVA SPELAS

Börjar känna en oroväckande känsla av skoltrötthet svepa in över mig. Inte som den där man stressande suckar över prov och längtar långt långt bort till lov och fritid, utan mer den när det gått ett steg längre och man dagdrömmer runt i vardagen samt sakta börjar sluta bry sig alls och stressen knappt är påtaglig, fast den borde vara det. Detta i sin tur borde dock vara stressande i sig, I guess.

I vilket fall, jag går in i ytterligare håkandvala istället, det har ju funkat förr. Hoppas verkligen att det ger med sig med tiden för annars har jag ett rejält problem att fajtas med. Bild nedan från min resa i eskapism, genom Brott & Straff.


VACKRA

Samtycker inte med de som påstår att träning i stora mängder är överdrivet. Dock inte heller de, som lägger ut bilder på kroppar de vill efterlikna och stoltserar med citat om att det är ju såhär vi alla strävar efter att se ut. Ta lite ansvar för fan och tänk igenom hur detta kan påverka andra människor samt vilka det egentligen är som skapar idealen, snälla ni.


It's like a multicoloured snapshot




"In this kiss I'll change your bore for my bliss

It's your right to laugh at me
And in turn it's my oppurtunity
To feel brave

But let go of my hand and it will slip on the sand
If you don't give me the chance
to break down the walls of attitude
I ask nothing of you
not even your gratitude"

- The Ark

JAG TROR, NÄR VI GÅR GENOM TIDEN, ATT ALLT DET BÄSTA INTE HÄNT ÄN

Söta Tarzan på bilden nedan, från förra veckans lov. Idag har jag haft en riktigt fin eftermiddag med träning och vårsol. Imorgon kommer min syster efter cirkus ett halvår hem från Australien, ska bli underbart att äntligen få träffa henne igen. Fint va.





GENOM DEN TIDIGA MORGONEN

Jag föll för dig
Du förtjänade
En nominering för rollen du spelade

-Håkan.

Jag är glad idag! Som man ska vara. Trots mindre skoj väder så sitter vårdagarna ifrån helgen i färskt minne och de får mig att le bara genom att tänka på dem, promenader i vårsol är precis vad vi vintertrötta människor behöver just nu. Hoppas att det fina vädret återkommer redan imorgon!





GENOM DEN TIDIGA MORGONEN

Jag föll för dig
Du förtjänade
En nominering för rollen du spelade

-Håkan.

Jag är glad idag! Som man ska vara. Trots mindre skoj väder så sitter vårdagarna ifrån helgen i färskt minne och de får mig att le bara genom att tänka på dem, promenader i vårsol är precis vad vi vintertrötta människor behöver just nu. Hoppas att det fina vädret återkommer redan imorgon!





SHE TOLD YOU'RE A STAR

Första skoldagen efter lovet avklarad, halvseg och trött men gick allt ändå. Nu ska jag planera upp veckan lite innan jag åker hem med pappa för att i princip hämta grejer och äta, haha. Sen blir det bussen ner mot Uddevalla för träning och sedan tillbaka till lägenheten. Ett evigt pendlande.

Måste få visa lite ifrån glädjen igår, för den var stor och total. Vinst mot Myggenäs med 8-6 vilket betyder tre poäng i serien samt en plats i DM! Fick göra ett mål igår med och det känns såklart extra kul som alltid, men i alla fall; Go HAIF!



HAPPINESS¡

That's my bro! Så mig haha, varenda mening klickade i princip. Tror verkligen på det där med att vara nöjd över allting fantastiskt man har, på att vårda sina relationer och på att ta livet med ett leende samt en nypa salt. Säger inte att man ska stanna upp och sluta ta sig an utmaningar och förändringar för då slutar man ju utvecklas alls, men jag tror att man ska se saker som just utmaningar och inte tunga krav och måsten. Fram med ett leende och tro på er själva, det tycker jag alla borde göra! Man lever en gång så då kan man ju inte slösa bort dagarna på en massa tunga dystra tankar när man istället kunde tänkt en massa bra saker.


2-2

Spännande nyförvärv, vårsol och 3800 personer på ett nostaligiskt Valhalla. Tycker det är grymt kul att vi har alla dessa supportrar till en träningsmatch, som krönikören Jonas i GP så väl poängterade, det måste vara mer än vad GAIS ÖIS och Häcken har tillsammans i siffror när allsvenskan väl är igång? Grymt kul somsagt, härligt också att kvitteringen kom i slutminuterna. 2-2 mot Fredkrikshamn alltså och nästa vecka är det dags för tredje mötet.





Free like birds

So sing now, little darling
sing with me




Kyss mig

Kommer fram till att livet kan vara ganska bra trots att man inte tagit sig igenom tokiga nätter på bra länge. Kanske inte helt hundraprocentigt, men fortfarande helt okej.



On the right trip

Blir en spontantripp till fina Göteborg för fotboll och Valhalla. Känner att jag trots allt måste ta vara på dagen och det fina vädret, samtidigt som jag nyss kom underfund med att man faktiskt kan kolla blåvitt utan att vara 18. Wiho, något att underhålla mig med i cirkus fem månader till. Förövrigt är det riktigt tagg på matchen imorgon, seriematch samt dm-kval. Vi ska ta dem! Bilderna nedan föreställer förresten något av de godaste till kaffet en fin morgon. Vinbär ifrån sommaren och ljusa dagar blandat med vinbärsyougurth, galet fint smakar de.

Livet är för kort för att inte vara lycklig.





Undanflykter & självklagan

Sitter och väntar på nya tider. Festival och resor. Nya möten och möjligheter. Det kommer nog bli en trög första årstid, med krokus och smältande is.

Måste bryta ner den långa agendan till delar, dagar. Så att jag ordentligt kan leva dem, allihopa.


Bli aldrig som jag


Njuter av en vårpust då fönstret emot världen är på glänt.
Känner att jag behöver kaffe.
Kommer fram till att jag måste köpa tulpaner i veckan.
Tog lite bilder igår.
Hm.




2 steg från paradise



Domen i dina ögon

Goder morgon alla glada! Har stigit upp och fixat diverse morgonsysslor och gjort gröt till mig och min stackars febriga lillasyster. Har efter en blick på Alma's blogg även jag insjunknat i tv6's play avsnitt av Sverige Top Model. Inte okej någonstans då jag skulle kunna se på much more använbara saker, men det är ju i alla fall lov så antar att det kan va en okej ursäkt. För övrigt är planen för idag att fixa ännu en jobbansökan, dricka kaffe, läsa samt ta tåget mot Göteborg till Jonas. Vi ska även träna idag, ska bli gott! Nu måste jag ha lite morgonhåkan på detta också. Nedan har ni mig right now. Ha de






Intellectuality

Att läsa
morgontidningen & rysk litteraturhistoriska

Kan vara
helt okej




Semle-dagen

Måste firas! Med fina mor. Samt ordbyten som är så fina, då man delar
dem med någon som betyder så mycket, underbart.





Står vi på toppen

Borde ha ångest över diverse saker.

Som exempelvis bal kontra inte bal, samt följdsatser såsom klänning-frisyr-bli brun- hinna träna loss- hyra alternativt köpa eventuell klänning, etc. Men vem vill ha ångset när man kan chilla istället och tänka att allting löser sig? För det gör det oftast som alltid. Så jag tänker på ljusa framtida dagar, njuter av lovet/livet och chillar helt enkelt istället, precis som man skall. Adíos amigos

Livet är faktiskt fint.


Fantasier från fel håll

Behöver rensa tankarna, hej Håkan.

Älska mera

Fred & Kärlek
Hultsfred
Siesta
Med flera.

Besultsångesten börjar ta form, likaså förväntingarna.
Sommaren kommer att bli fin


Don't look back in anger

Wiho, buenos días alla glada! Har nyss avslutat min frukost på ca 2 1/2 timme (hehe), notera dock att första tjugo var mat mat-grejen och resten gick åt att.. läsa! Plöjde igenom GP både utförligt och noggrant för att sedan gå igenom första delen av häftet "Befolkningsfrågor" vi fått i samhällen. Glöm inte att ta not två om hur jag faktiskt gjorde detta frivilligt, inte för att det är panik med pluggandet utan för att häftet är just intressant. Där ser man, go Linda.

Fått en fin helg hittils, i fredags åkte jag trött till Göteborg och hem till Jonas, mysig både fredagskväll och lördagmorgon med hans familj och en massa god mat. Lördag förmiddag blev som tidigare nämnt match, en go vinst vilket ioförsig var det enda vettiga mot ett skadedrabbet Degerfors, but still. Såg bra ut i alla fall, de rullade mycket boll hade en hel del chanser, skoj att Söder fick näta också. Kul även att få se norsken göra debut! Som sagt, det såg bra ut och man får hoppas det håller i sig. Mindre ballt var dock kostant regn/kyla/blåst, men det är en annan historia. Träffade också en gammal fin vän vilket var på tiden då vi inte sätts på alldeles för lång tid. Efter matchen blev det tåg mot Uddevalla och en lugn kväll i soffan med pappa, filmer och en sovande Jonas haha.

Idag väntar match som lär gå måttligt bra med cirkus över hälften av oss sjuka, men vi får kämpa på så gott de går. Nu ska jag äta Marabou och tagga upp lite!


Here comes the sun

Sitter inne med andra koppen svart och spelar Beatels/The Ark. Oh du, härliga morgon. Vaknade av solstrålarna som sakta smekte tapeten högre och högre och har till och med kunnat sola ansiktet en stund i vidöppet fönster. Härligt.

För övrigt har jag idag innehavt projektet att laga mina undanlagda svarta gamla, gamla jeans. Antar att ni som haft ett par favoritjeans förstår vad jag pratar om för det är nästan så att dess materiella ursprung inte räknas med alls, utan istället kommer minnerna fram ifrån alla fina dagar man spenderat i detta tyg och trots att det är söndrigt, utslitet och inte alls i bästa skick så kan man inte förmå sig att slänga dem. Nepp, jag är färdig done over and out och håller tummarna hårt för att de nu ska orka skapa några fler minnen tillsammans med mig. Fina gamla byxor.

Nej, nu ska jag iväg till skolan för befolkningsfågor och rysk litteraturhistoria till drygt tre, sedan tar jag lov. Adíos!


Bild från syprojektet kuddar i somras.


Att drunkna är inte så illa

Om det får en att drömma och hoppas på
Att en seglande båt
Ska komma



- H.H

Hehehehe vrai ou faux?

En bild säger mer än tusen ord, oui madame c'est vrai


The 88

Godkväl alla glada. Här har ni ett bildbevis på vad man kan va lycklig att få på Folkis, en tisdagsmorgon med narrative tenses och allmän trötthet. Inte så illa ändå.



Förövrigt gick bandyn bra och trots alla sjuklingar taggar jag matchen. Goo alla haifbruds!

Rusa rakt in i ditt liv

I'm home! Hemmahemma alltså vilket innefattar lilla kära Ödeborg, för första gången på över en vecka och för en familjekär prick som mig är det ganska lång tid då jag oftast som oftast hänger här en hel del. Gott att bara vara i alla fall, uppkrypen vid skrivbordet i ek med en stor kopp varm cappuccino. För övrigt lyssnar jag till gamla Håkan låtar jag glömt bort att spela och blir näst intill nostalgisk då jag hör texterna jag kan utantill och alla orden faller på plats i takt med minnena från gammal tid som uppkommit till musiken. Magiskt.



Antar att den som läser ofrånkomligt måste lagt märke till hur jag slungats in i ännu en Håkanperiod, denna gången till och med grövre en den jag hade i somras. Och då är Håkan ändå till stor del sommar för mig. I alla fall, jag lyssnar stup i kvarten på gammalt och nytt, namnger alla inlägg i dopvatten från någon av hans texter och nynnar runt i någon slags drömvärld. Han får mig liksom att bli så. Flummig och fin inuti.



Vi skulle få leva här

Spanskadags! Har kommit underfunt med att jag alltid ska ha spanska de passen jag bloggar på i skolan? Kan det finnas en förklaring till detta tro? Hm, tror jag anar den faktiskt.. Wihoo ikväll är det bandy och på söndag match! På lördag blir det dock Göteborg, första träningsmatchen är äntligen här! Blåvitt - Degerfors på Valhalla, kan inte längta mer. Hoppas dock på ett väder som visar mindre minus än förra året, kommer du ihåg Jennifer haha? Det var kul men ostabilt.

Ska man få klaga lite, en torsdag som denna, så irriterar jag mig på min blogg och dess design. Irriterar mig också på att jag inte innehar varken tid eller kunskap för att förändra den. Hm, kanske att jag tar några klockslag av lovets timmar till de? Vi får se.

Saknar för övrigt fikor på Stroget i Köpenhamn. Saknar denna.
Hade inte suttit frukostfel just nu.










BY- MK



Fastnar med hjulen i spårvagnspåren
Framför tvn slickar såren

Nej Gud, jag har inte blivit märkvärdig, inte alls


På vägen hem, lovar jag mig själv igen
Att nästa vecka bjuder jag upp någon, vem som helst

Hela livet var ett disco

Låt honom inte ta dig



Låt honom inte ta dig
Låt honom inte ta din kärlek ifrån mig

-Håkan


Tillbaka nerför floden

Inväntar min fina vän genom att dricka te i den största kopp jag äger. Fick bli grönt idag, gick igenom mina sorter och drog den slutsats att jag måste vara något av en fanatiker på ämnet. Har diverse sorter såsom Classic, Gröna päron, Karibisk, Gamla Söder, Chai, Apelsin, Vitt, Sommarbär etcetera. Te är bra fint.

Var förresten ute nyss och tog bildena nedan. Vackert med detta för linsen och Håkan invid öronen, hej vårkänsla





Sol

Hejsan alla glada! Haft en ganska go skoldag, till och med franskan (japp ni hörde rätt), är i chock själv. Hehe. Nu sitter jag och äter lovely banan & blåbärsyougurth med Crunchi, ska snart ut en sväng för att mata mig lite med solen som så välkommet tittat förbi idag. Sen blir det städning, ordentligt, och efter det ska jag invänta Ed som tidigare nämt. Ska försöka hinna ta lite kort idag med, spännande. Kanske slänger upp lite bilder senare! Inser för övrigt, även det som nämt tidigare, att det är lov om två dagar. Två dagar. Damn it. Lovely. Totally


La Camisa Negra

¡Hola! Snart spanskalektion, tagga brudar och chicos!! Fast ne.. Är hungrig sitter intensivt och väntar på att klockan ska slå 11:25, studiemotivation var är du? Bra fråga, för det ända som snurrar i mitt huvud nu är lov och fritid. Fri tid. Fina, sällsynta ord de. Å andra sidan är det ju inte speciellt ovärdsliga saker vi gör och inte alltid heltråkiga, det är bara någon form av trötthet och ett ointresse som smygit över mig. Får hoppas att de båda försvinner iväg efter lovet.

Igår hade jag en fin alla hjärtis dag med Jonas, ergonomi, hallongodis, god mat och CV-skrivande. Fint! Hade också en grymt rolig eftermiddag i skolan, slapp sista passen för att uppleva både yoga och zumba med Sp2. Underhållande och farscinerande på samma gång, jag lovar. Var i alla fall gott att för en gångs skull gå ifrån skolan och istället för att känna trötthet i huvudet efter att ha sutit still i en hel dag faktiskt känna trötthet i kroppen istället, samtidigt som ny energi fanns i huvudet. Träning är ett bra påfund hörrni! Idag ska jag förhoppningsvis, om allt rullar på som det ska, träffa Eddan! Finally, ser fram emot detta. Får se vad för tokigheter vi hittar på.








Wiho

Måste bara få uttrycka; det är sååå skönt, verkligen, att inte ha något mera i skolan innan lovet nästa vecka. Har visserligen idrott-prov och spanska glosor men det är liksom inget tungt arbete och det är så tokigt härligt. I'm free! Idag är förövrigt en bra dag, fick sluta hyfsat tidigt och har tillbringat tiden i stan, kikat in i diverse affärer och gjort diverse söta små ärenden inför sötedagen imorgon. Kanske visar någon bild senare vad det är jag pysslar med!

Nu sitter jag i godan ro med en kopp te, nyss avslutat dagens middag bestående av banan/blåbärs-yougurth och crunchi (haha). Ska förena nytta med nöje en stund hade jag tänkt och få klart spanskaglosorna samt skicka in en jobbansökan jag fått nys om samt städa lägenheten lite, och ikväll blir det träning. Ska bli gott att äntligen få träna igen! Ska förövrigt också bli officiellt kundmedlem på min kära near to affär, Hemköp. Det tog ca 1,5 år efter flytten men bättre sent än aldrig, haha.


Hjärnan behöver mer för att ha kul



I det skoningslösa lysrörsljuset
Kom beslutet, för dig och mig

Det här betyder ingenting

- Krunegård

Nu brinner din tavla

Sitter äntligen på tåget emot Trollhättan! Varit en lång hemresa så ska bli gott att få komma hem och packa upp och ladda upp inför skolan imorgon. Har massa finurliga bilder som ska upp så snart jag förmår, haft en verkligt grym helg och kommit fram till att Copenhagen är en otroligt vacker, galen och impulsiv stad som alla borde besöka! Finns god mat i oändlighet (true shit), tokiga uteställen (tokiga!), ball shopping, historiska ställen, balla människor, billiga spritaffärer (hehe) etc. etc. Allt vad man behöver! La också märke till att alla danskar i allmänhet är väldigt trevliga, i alla fall alla de vi pratade med. Alltid trevligt det där med ödmjukhet och vänlighet.


Wowo- wowowoo


Night isn't calm

Inser för varje sekund som går,
hur jag har Köpenhamn i ryggen
Och hela världen framför mig

Dricker vin på ett hotellrum med musik och har det så bra som man kan
Ska ha en tokig natt ute i den stora staden
Och leva varje stund
Under lamporna som lyser upp
Tusentals människor ikväll

ON OUR WAY!

Klockan ringde ostress 02:45, härliga morgon. Var dock helt okej att gå upp trots allt, åkte som en zombieliknande varelse med till Jonas mammas och låtsaspappas cafe där vi inväntade tiden genom att äta god frukost och läsa GP. När klockan var 5 blev det taxi till stationen och därifrån på tåget efter kaffe på SB. Har sovit i alla fall en stund, och ska vara framme nu om cirka en halvtimme. Solsken ute också,  Wiiiii

















Knäckebrödas

Käkar knäckebröd, ögnar igenom DN samt inväntar spanskalektionen. Desto mer inväntar jag dock skoldagens slut, ska i fullfärd hem och packa det sista (är en sistadagen typ), och sedan rulla mig själv och väskan (hehe) bort emot tågstationen. Inatt/tidig morgon rullar tåget från Göteborg, wiho! Hoppas alla får en fin/go/trevlig/spektakulär helg. Lacket under är vad som får pryda mina naglar idag. Finfint va


Han drömde att han inte behövde någon

Packa är vad jag borde göra just nu. Detta är vad jag istället sysselsätter mig med. Notera också det smått komiska i mitt varmdryck's-beroende, då jag dricker te ur en kaffemugg och verkligen irriterar mig på det. Kaffemuggar är för kaffe och temuggar för te, så enkelt är det.




Mera Hellström

Släng ner nyckeln min fina
och få mig av den här jävla gatan
har stått i regnet så länge att jag börjat krympa
att drunkna är inte så illa
om det får en att drömma och hoppas på
att en seglande båt ska komma

Vi går ut och brinner upp i natten

och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon

Du kanske kommer förstå


Ser hela stan sjunka

som titanic med alla ljusen tända
En sån där natt då vi behöver någonting
som hjälper en över svarta vatten

Vi går ut och brinner upp i natten

och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan
jag ser domen i dina ögon

Åh. Klickade fram låten av misstag och plötsligt fylls hela jag av levande nätter, skräp tält och människor överallt, berusade på alkohol och kärlek. P e a c e and l o v e 2011. Tänker på sista natten med Alma och Håkan på scen, samt alla andra tusen samförstådda omkring och blir alldeles darrig. Oj vad fint det var.


Man måste genom skam

Det var så mycket
Som var sorglig med den trippen

För han älskade henne inte


Och hon märkte inget




Bitar av låten jag nynnade mig igenom halva juli, och hela augusti samt delar av september. Självklart har den även lyssnats på diverse gånger per månad sen dess, bara inte lika permanent som innan.

- Kung Håkan

2 steg från paradise

Måste. Ha. Kaffe. Samt. Motivation nog, att skriva klart naturkunskapen så att jag kan börja packa. Gör det bara Linda!! Att det ska va så svårt haha. Måste för övrigt skriva en packlista också, för att försäkra mig om att ingenting glöms. Inte långt kvar nu, men nej först plugget. Just do it


Jag tolkar dina steg




Dom som oss, du och jag, vanliga
Det tror jag vad jag vill om lilla kära

- M.K



Hmm

Vad jag gör nu: Ångestläser igenom svenskakrönikan som ska lämnas in nästa lektion/spelar Wordfeud/längtar inte till spanskan/lyssnar på diverse presentations om olika natural phenomens.

Vad jag vill göra nu:

Äta frukost bestående av yougurth, crunchi och kaffe skulle också fungera helt okej..

Ogilla livet haha

Hunger

Ilskan har börjat lägga sig! Var verkligen sjukt besviken förut, förlust trots att vi i alla fall första och andra perioden spelade grymt bra, och siffrorna stämde inte riktigt överens med hela matchinnehavet. Är väll rätt nöjd med min insats minus en bränd målchans haha, men men. Känner typ att de matcher man spelar bättre, är de man är mest förbannad efter om man förlorar. Man känner liksom att resultatet blir viktigt när man kämpat på och verkligen vill vinna. Nåja.

Sitter nu och har precis gjort färdigt vad som behövdes till samhäll-debatten imorgon, är faktiskt ganska taggad! Har en intressant fråga och hyffsade argument, så ska bli roligt. Blir fullt upp imorgon, först skolan och sedan tingsrätten fullt utan innebandyträning på kvällen. Nåja, alltid skoj när man har saker på schemat. Nu blir det kaffe och fortsättning med plugget, fast bytt ämne. Goder kväll!


Jag tror faktiskt jag är redo




Vinterflow

God morgon bloggeen och alla läsare! Fast ne. God morgon, i alla fall. Sitter nyduschad och med kaffet som alltid, ska snart palla mig ut i snöstormen och hämta GP haha. Kvart över 12 är det samling i Rimnershallen, nu jävlar kör vi alla HAIF-tjejer! Taggad som bara den, Partille ska allt få jobba. Efter matchen blir de inte lika kul, hem och duscha och ta tag i diverse plugg som ligger och drar. Men, bara att ta sig i kragen och få skiten gjord. Lite slapptid bör jag nog kunna få ut av dagen också, om jag känner mig rätt. Ofrivilligt eller inte.

Har förresten glömt nämna att Yvonne i fredags visade mig mördarvärldens spel på Wii, något som jag tidigare varit starkt anti mot. Pinsamt eller inte, men det var faktiskt ganska kul.. Haha. Bra sätt att få ut ilska på om inte annat! Zumban igår var också utbytt- Mot BodyJam. Sjukt skoj pass faktiskt! Liknade zumba en aning men med större variation på danstyperna samt som instruktören uttryckte det "man ser fulare ut". Nice i alla fall, får nog bli fler sådana pass! Nej nu ska jag tvinga mamma att ögna igenom min krönika.



Framtidsvisioner

Sitter och filar och funderar på drömmar och framtiden. Gillar det därför att allting är så ovisst, vilket alltid kan skapa känslor, både förväntansfulla och glada. Man vet inget om vad som händer och därför behöver man inte tänka tunga tankar. Visst innehåller livet sådant också, men jag gillar att med ovissheten kan man liksom fokusera mer på det ljusa.

I alla fall, my point is, med en tid full av studier och andra måsten, tar eskapismen lite övertaget just nu. Vill vara någonstans där peace, freedom & capre diem är centralt, vakna upp i vågor efter att ha somnat på en strand med stora gäng av fler människor som bara vill vara, leva varje timme varje dag och inte känna något annat än välbehag. Cykla jorden runt och sitta uppe nattens alla timmar på en klippa runt en lägereld med flasköl och inga som helst bekymmer. Okej gled ut lite där haha, men i alla fall. Vill inte leva så förall tid, bara under några delar. Vill dock skapa minnen här som gör resterande livsdelar viktiga, och som påvisar vad betydelsen av att leva medans man kan verkligen innebär. => Har fått in mig på tattueringar och skapat intresse.

Missförstå mig nu inte, har tidigare alltid varit rätt anti detta och tyckt människor är alldeles för oansvarsfulla gällande sin framtid och valen de gör. Kan verkligen inte förstå grejen med stora färgglada motiv eller texter som man frivilligt låter sig pry sitt skinn med, fastän man innehar vetskapen om att de faktiskt är permanenta och inte kommer att försvinna, någonsin. Dock, små diskreta, simpla symboler eller texter placerade på rätt ställe är av en annan genre; de går att dölja och de drar inte till sig uppmärksamhet. Har fastnat för ett antal ställen och snott lite bilder från diverse bloggar som inspiration. Vad tycker ni?







Some say love

Goder morgon alla glada! Sitter med kaffe (ovanligt haha) och har en mysig pratstund med min kära mor och far, samt katten som ligger bredvid och spinner gott. Pratar om allt mellan himmel och jord samt undervisar pappa om bloggvärldens alla spektakel.  Sjukt kul, han är grymt farscinerad haha.

Termometern visar för övrigt på minus 18, crazy! Nu har vintern sannerligen kommit. Idag har jag tänkt plugga en stund och sedan ta bussen ner till stan, träning på G. Funderar på att testa Sportlife's zumbapass, har gått någon gång i Ödeborg samt en halvårskurs i Uddevalla med mamma, var helt okej men ändå inte min grej till tusen. Nåja, kan ju va kul att testa om Sportlife faller mig bättre i smaken, var min tanke. Alltid värt att prova! Får bli en fin bild tagen hos farmor, want. Mycket fina saker hon har, kära farmor.





PROJEKT LJUSARE HÅR

Lyder just som ovan. Håller tummarna för att jag inte ska se alldeles galen ut!

River en vacker dröm



Nötar Håkans gamla goding album. Men lika ihåliiiiiig. Alltid lika bra är det,
hans stuff. Fina Håkan. Känner för övrigt också hur ovärd blogg jag har, haha.
Iof har jag aldrig sagt att den ska vara något annat än klotter-ställe för mig
själv alla de dagar som denna, när jag gillar att gå loss lite på tangentbordet
utan att orden nödvändigtvis måste vara just nödvändiga. But still, tänk så
mycket mer väsentligt jag egentligen skulle kunna använda mina ord till..
Nåja! Man måste ju får göra oväsentliga saker också, antar jag. Nu blir det
mera Håkan. Det är fint.



Kaffe

Sitter med stoora favoritkoppen fylld med kaffe + en bit mörk choklad och försöker få värme i kroppen igen, dum som jag trotsade jag vädret och gav mig ut på en långpromenad i dubbla byxor och tröjor, blev dock en levande isbit ändå haha. Galet kallt ute! Iaf, sitter som sagt inne nu och vi får se vad kvällen har att bjuda på. Tänkte skriva några rader på svenska krönikan med om jag pallar, alltid bra att få de gjort. Hoppas att det blir brudisarna senare, hade vart ytterst mys. Slänger in en bild på något fint.



If you weren't real I would make you up,
now

-A, J

Off to school




Tidsfördriv i brist på annat att göra..


Sovmorgon = Tummen upp

Sitter nyduschad med en kopp kaffe, vaknat för cirka en halvtimme sedan.. Sovmorgonar är för bra! Hamnar enkelt högst upp på min favvo-lista, kan komma på tusen fördelar. Man hinner sova ut och därav inte gå runt som en levande zombie i skolan vilket gör att man (i alla fall jag) får mer gjort på lektionerna, man kan ta en lång skön dusch, äta frukost i lugn och ro villket är ett extra plus när man är av typen som inte alls har speciellt stor aptit runt halv 8 på morgonen. Mer sovmorgonar åt folket!

Nu hade jag dock tänkt få lite plugg gjort, man kan ju inte bara glida fram såklart! Hehe. Bilden under får representera känslan connected till de små saker som faktiskt gör att man alltid ser framåt och har något skoj som väntar, för jag tror det är viktigt för att man inte ska virra bort sig helt i tråkiga skolarbeten etc. Ikväll blir det ju brudarna, söndag match och om exakt en vecka har jag nyligen anlänt till Köpenhamn. Skojigt värre!




Inhalation

Har jobbat ordentligt med naturkunskapen i princip hela passet. Gött jobb Linda! Iof är det läskigt mycket kvar att göra, men fan. Man får ju fokusera på de positiva bitarna. Nu är det franskan kvar och sedan hem, finally. Ska bara genomlida den först då såklart.

¨
Gammal bild. Gillar den. Humörhöjaren

The sun is trying to kill the moon

Sitter och är grymt sugen på träningen ikväll! Längtar loss, alltid skoj i princip. Förutom det, är jag sugen på att ligga nerbäddad i soffan en en skål dumle och spela FIFA i x antal timmar. Eller möjligtvis rädda världen kanske.. Något säger mig att spanskalektionen inte är direkt givande? Som vanligt haha. Får bli en bild på mig och grisen (Enso). Saknar den lilla skapelsen när jag inte träffat han på ett tag, alldeles för ful-söt för sitt eget bästa, det är vad han är.



I wish I could follow you
To the shores
Of freedom,
Where no one lives

- Arthur J

Borta i tankar

Ojoj, skolans internet sammarbetar för en sekund? Hör inte till vanligheterna skall ni veta. Har en apelsin i magen (brytit mot skolans no citrusfrukter p.g.a allergi-policy än en gång, shame on me), och taggar spanskalektionen. Taggar är överdrivet, taggar mer att den ska ta slut så det är lunchtime haha. Har på lektionen innan också fått färdigt engelska redovisningen. Väldigt gott! För övrigt känner jag en beslutsångest angående eftermiddagen, ska jag prioritera Sportlife eller the anatomy assignment innan träningen? Kroppen (och hjärnan) vill gymmet, och samvetet plugget. Buhu, i-lansproblemen väller över mig. Helgen ser ut att bli ganska bra! Imorgon blir det bus med busarna, lördag Jonas och plugg, och söndag match mot Partille. Tagga!!



Slänger in två bilder från förra veckans match i brist på andra, måste komma ihåg att snö med pappas kamera imorgon! Dessa är troligen tagna utan vår kära tränare Perra? Haha.


Jag skattade mig lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev; M.K

Mitt nätverk är inte min bästa vän just för tillfället. Har velat och försökt att göra diverse inlägg i dagarna, men när till och med skolnätet OCH bibliotektet (plus det vanliga och mobilen) strejkar, så känner jag lite detsamma. Strejk. Antar att jag återkommer så fort denna skapelse är villig att åter sammarbeta. Håll ut tills dess, kära ni.




RSS 2.0