Maroon 5

Ledig idag! Agendan är dock skriven, sjukgymnastbesök och studentskiva väntar. Ber till Guden jag ifrågasätter att det ska vara något mindre dramatiskt med benet, något som går att läka med en dag eller två fastän jag egentligen tvivlar, då det gör ondare och ondare varje dag fastän jag inte tränar och sömnen blir lidande. Lägg till att jag vid gång ser ut som Bella's beskrivning "Linda du ser ut som en fet sjuttioårig tant när du går sådär". Haha. Nåja. Det ska nog lösa sig. Allting löser sig.

För övrigt, mera student alltså. Min fagra kusin's tid är alltså kommen, tokigt hur vi växer iväg i takt till klockans slag. Snart sitter vi där med två egna barn som hittar på tokigheter som att sälja målade hopsatta "hus" samt spendera loven med att åka till Ljungskile och ragga på skatekillar haha. Man får ta vara på dagarna!


I will do it again, do it again do if I could

En trött tjej lycklig på livet, det är vad jag är just nu. Betygen = satta, och skolan kan inte ge mig mera ångest på ett tag. Igår var en tok-rolig halvt galen kväll i Göteborg med mina lovely awesome vänner samt många okända typer precis vad jag behövde.

Det bjöds på bartenderdrinkar á la en mycket trevlig snubbe, smörgåstårta to-die-for, nya beskantskaper, gamla vänner etcetera. Grattis fina Jonas till studenten, grattis till oss som hann med bussen i sista minuten, springandes barfota genom Göteborg med klackarna i handen. Fina nätter. Mer sådant. Minnen att varsamt packa in för att kunna ta till hjälp vid mindre ljusa stunder. Nu ska vi leva, mina vänner! Bilder kommer troligen upp så snart jag orkat leta upp min data-sladd. Wiho.


One last shot

Kaffet framme, jag är redo. Eller? Har en sista sak kvar innan jag kan känna mig FRI. FRI as in free spirit, inga livsproblem alls, ingen grövre ångest på nästan två månader. Japp, ni vet. Skolfri från studier helt enkelt. Motivationen är på noll just nu for the last shot, och jag hade mycket hellre taggat alla roliga festligheter veckan bjuder på, men jag kan göra det. I can do it. I need to. I want to. I have to. Haha. Okej. Kämpa. Linda. Börja. NU!

Hey ho let's go.

"När tiden är rätt ska jag plocka upp dig, och ta dig långt härifrån"

"Rockenroll, blåa ögon, Igen". - Håkan Hellström, jag dyrkar dig.


MORS DAG

 

För att du är mest awesome i hela världen. För att du alltid ser det mörka som en utmaning och det ljusa som en liten bit utav lycka som man varsamt bör bevara. Med fötterna på jorden men själen i vinden, samtidigt. För allting du gör och för hur jag inte skulle kunna drömma om något mer värdefullt än att en dag bli en lika fin människa som du är. För dig själv, mig och för andra. You're the best.



"Alla drömmer om fåglar även du även jag"

Känns som att jag fått gjort mer denna helgen än under hela våren. Skumt? Kanske, men själva poängen är att cirkus nästan hela helgen har vart awesome. Minus vissa delar, såsom ett sjukgymnastbesök => muskelinflamation i vänstra benet => ingen intensiv träning på 1-2 måndaer => sommarträningen = gone, => en ledsen tjej med mindre hopp inför hösten när säsongen startar. Skoskav och varma bussar kan också räknas till dåliga delar.

För övrigt, awesome alltså. Tillbringade gårdagen/natten på Västkusten, närmare bestämt Orust. Var på en stor fest med en massa folk och utemöblerna framme, sommarfest helt enkelt och det var nog precis vad jag behövde just nu. En galen natt med nya bekantskaper och många urdruckna vinglas dagen efter. Fun. Har även shoppat en, eller närmare bestämt två klänningar från Nelly.com (Hette Linda-Dress + var snygga som satan, vad gör man inte?), hängt med faster och kusiner, degat med vännerna, pojkvännen, fotograferat, firat morsdag, inhandlat svarta träklackar och en ny kavaj, bränt axlarna, bestämt kläder till de flertal stundenter som ska besökas etcetera. En kanon helg.



"En liten pojke i för stora skor säger, jag ska nog lyckas"

Har precis ätit lax, och sitter nu och väntar på kaffe. Kul att jag börjar 90% av inläggen med connections till mat haha. I alla fall, nationella matematik provet är över. Har idag spenderat resten av dagen med Caroline i skolan kämpandes för att få bukt med litteraturhistorian i svenskan som ska in imorgon. Sedan har jag övningskört hem till Uddevalla/Ödeborg med pappa, hälsat på faster, svettats på Bygg Max, burit en gigantisk säng, kommit hem, slagits med lillsyrran och sedan dött på altanen tillsammans med Håkan och The Ark.

Har i skrivande stund precis tvingat mig själv att säga adjö till altanen en stund, ihopskrivningen av analysen väntar. Wiho, Folkis är skolan utan begränsning, trust me. Längtar till nästa onsdag när svenskan och spanskan är inlämnad och engelskan redovisad och dom inte kan kötta på med mera arbeten på två hela månader. Hoppas på att få livet tillbaka då. Efterlängtat. Ska bli gott.



"Varje hårstrå på ditt huvud har jag räknat, du är värd mer än allt fåglarna samlat"


Läggdags på G. Taggar som sagt inför en hel dag med matematik b imorgon. Eller? I vilket fall, det ska bli tok-gott att kunna bocka av det från listan med saker att göra. Ett steg närmare lovet. God natt.



Sa någon GOTT?

Dagens middag. Gott. Godare. Godast.



Marabou

Idag har jag gått en lång skoldag som trots det gått snabbt, storhandlat mat till mitt lilla kylskåp som nu är åtminstonde lite fullt, handlat morsdagpaket, studerat matematik b inför nationella provet imorgon och ätit choklad. Just det ja, har köpt en ny kaffetermos också! (min gamla läckte). Notera dock att den var grön/metal och ful, den nya är fresh, snygga färger, stor.. Just awesome. Nu ska jag ut och gå femkilomterarn, vilket betyder den långa rundan runt kanalen. Gick över en mil igår, finns inte mycket bättre sätt att rensa ett trött huvud på än med bra musik i lurarna, kvällssolen i ögonen och att gå, gå, gå. Motion på köpet är ju ingen nackdel direkt. Puss!

P.S! Maintenant, ici est mon bonheur:

Trust is shareware



Uddevalla är fint.

Och förnöjt så sprang han in med ett par blöta strumpor

Sitter med ett leende på läpparna just nu, klunkar bubbelvatten (Gotta LOVE  Sodastream, familjen Gustafsson/Pehrson är i extas), och tänker på snar framtid. Tänker på saker som sommarlov, festivalbus, Rhodos med crewet, weekend i Paris med familjen etcetera. Tänker på fina saker. Jag är glad ikväll, fastän jag slitit med matematik och svenska b's diktlyrik hela dagen. Sommaren knackar på dörren. Förresten, lovade en bildbomb men den får komma imorgon istället.


Från Uddevalla

Sitter hos farmor med faster och ska snart åka hemåt, har haft det alldeles förträffligt. Får nog bli lite bilder senare, när jag är hemma och har tagit itu med plugget som behöver göras. Puss på släkten och det faktum att sommaren faktiskt närmar sig.

"You get so silly when you´re lonely"

Tjolahop! Är glad idag, vaknat med solen för tredje dagen i rad och rastlöstheten fick mig att inse att jag inte skulle palla ännu en dag i Ödeborg, fint eller inte. Så, blir ner till farmor idag med syster och hennes kompis. Picknick och framför allt havet, kan inte passa mycket bättre. För övrigt är det, omen bortsett från den mörka skolvecka jag har framför mig, en hel del ljusa saker som skymtar fram i kalendern. Kunde inte kommit lägligare!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, fundera på att börja klä på mig, lyssna lite till på The Ark och sedan börja packa.

 


Bra dagar

Have to tell you; så sjukt GOTT med lediga dagar!! Njuter till fullo, tro mig. Idag har jag hunnit med att skriva klart en psykologi-inlämning, påbörjat det big-mama mattepluggandet inför nationella, tagit en go springtur, umgåtts med min världsbästa familj + pojkvän, kollat på hockey samt sovit. Imorgon väntar eventuella busplaner med tokisar, i alla fall är det spikat att jag ska träffa mina friendos och det är inte en dag för tidigt. Puss på ledighet


Förresten, har skaffat "Instagram" också. Vet inte riktigt varför. Gå med strömmen?


"Du förtjänade nominering för rollen du spelade"

Frysta hallon, keso och svenskatal från i måndags. Talet var inte lika gott som bären, men det funkade. Om inte annat så är det gjort, over and done. Framsteg.



.

Hade fem saker/uppsatser/kompletteringar/prov i skolan till nästa vecka. Fick precis sex. Sex stycken. Tack, livet känns väldigt kul just nu. Dear eskapism, var är du?

/Uppgiven/utpumpad/halvdöd/avundsjuk-på-dom-som-går-bygg/lidande/pallar-inte-mer/utslagen tjej.



.

"Över klara kyrktorn steg en blek och bitter sol"



Jag ska vara som bergen
Jag ska vara som vattnet
Jag ska vara som färgen
Som bara syns på natten

Kent.

Fred och Kärlek


Muffinsss

Har nog världens bästa pojkvän som kommer med blåbärsmuffins, inte direkt fel alls. Puss på det! (P.S dom var sjukt goda). Nu klunkar jag kaffe för att bli av med huvudvärken, övar lite smått inför morgondagens svenskatal samt ska till Uddevalla om en stund för innebandy-mötet. Japp japp.



Ruta 1

Trött tjej efter att ha stigit upp 05:00 och jobbat hela långa dagen. Dricker te och tröstäter chips i väntan på en buss som jag inte orkar ta. Hoho, liv. Taggar inte skola imorgon och absolut inte historia uppsatsen samt det big-mama nationella matteprov jag bör studera till. Faktiskt inte det argumenterande talet heller, eller kompletteringen i psykologi. Orkar inte riktigt. (Taggar inte heller att missa ifk-matchen imorgon och behöva gå på innebandymöte istället. Missförstå mig inte, själva mötet ska bli intressant men sjunker i värde när jag inser att jag mer eller mindre pendlar bort mitt liv.)

För att vara lite positiv, så har jag min Peace & Love biljett bokad och skolveckan som tar fart imorgon är endast tre dagar lång. Ingen i min familj är dödssjuk och det är fina, fina vitsippor utanför fönsterglaset att sukta blicken mot. Kanske inte så pjåkigt trots allt. Får bli lite Kreta på det för Kreta hade inte alls suttit fel just nu.





Dubududududuu

Idag har jag kommit fram till följande:

1: Rix FM's eviga Hissande/Dissande var morgon har influerat mig

2: Idag vill jag därför hissa: Känslan av att ha köpt en ny deodorant. De första dagarna när man använder den, it's soo awesome. Det kommer liksom trettioåtta gånger så mycket som när man har haft den ett antal veckor. Någon som håller med? Inte? Nehe..


Me & mate's






Le petit déjeuner

Frulle = Godiii. Skulle kunna leva på att byta ut alla resterande dagsmåltider mot frukost, skoja inte. Livets mening?


Kent

"Och så släcker dom ner
För en sista stilla chans
Och allting skakar i panik, när du ser att alla redan har en dans
Och allting är som förut "


Fred & Kärlek 2012

Jag vill ha sommar nu. Jag vill befinna mig på en smutsig enorm gräsplätt med tusentals andra och mina tokbra vänner. Vi ska ha trasiga jeansshorts och skitet hår, vara sommarbruna och såpass berusade att vi inte kan räkna natthimlens stjärnor ordentligt och vi ska rocka loss till Krunegård, Kent, Uggla med flera. Vi ska stupa ihop och somna lite efter gryningens ankomst och sedan ska vi vakna med solen, höga på livet och redo att göra nuets stund till vad vi ska minnas när den regninga, kalla hösten kommer. Det är inte alltför långt borta nu. Vi ska leva då och jag längtar till det.


"Dom har gått för och leva sina liv, och Gud vet att jag måste leva mitt"


Nu har magin brunnit ut

Insönad i skolarbeten, still. Börjar faktiskt grubbla på allvar om denna månad någonsin ska te sitt slut och om jag är vid liv då. Inte fullt normal i alla fall, så mycket är säkert. För utom att studera, så har jag idag vart på mitt allra första pass med Bodystep. Kul, men sjukt jobbigt! Tänk er att man dör, sen så vaknar man och dör igen. Ja, ungefär så.

Måndagen bjöd på en go träningsmatch, och jag blir mer och mer taggad för höstens säsong. Då ska vi köra järnet! För övrigt har jag också blivit blondi-girl, for real. De ni! Ingen bild finns på lager men det kommer väll en dag.  Inget jobb i helgen vilket är lite synd men ändå tok-gott. Inga planer spikade än så får helt enkelt se vad som dyker upp!

P.S apelsinvatten = très super




"Jag har aldrig fångat en enda dröm" - HH



Jag känner pojken här i fönstret mitt emot, han samlar drömmar i fickan
på en skenande cykel, den där pojken blir säkert pilot
Och jag vill ta dig dit där hundarna kan springa runt

Hundar som oss


Jag kastar sten mot solen, för jag hatar den

Jag sätter knivar i fotografin
Jag går på samma gator tills de vänder
Den här stunden e i resten av mitt liv
Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans
Jag kan se mitt namn i tidningsbokstäver
men jag kan inte tro att jag fortfarande lever

En hund som mig


Se dig för lillebror, här kommer lyckan

En liten pojke i för stora skor säger: "Ja, Jag ska nog lyckas."
Se dig för lillebror, här kommer lyckan
En liten pojke i för stora skor säger: "Jag ska nog lyckas."

- HH.

Jag känner pojken här i fönstret mitt emot, han samlar drömmar i fickan

Kengar på för fullt på all min lediga tid, försöker knuffa in kraft mellan detta för att fixa allt det som ibland känns enormt med skolan men som snart (Om exakt en månad och tre dagar), kommer att vara över. Vacker tanke, inte sant? Påtal om jobbet, så går Kent's skiva i lurara på både dit och hemvägen. Det är bra grejer. För övrigt så är det blåvitt som gäller och massa goa fotbollskvällar i vår-oset som börjat ta fart, hur kan man annat än älska det?

Förresten, jag har äntligen börjat skriva igen. Skriva as in med flyt och ett starkt hjärta bakom, inte bara framtvingade rader från ångesten att meningar inte kommit upp som de tidigare brukat. Det måste vara något med våren. Lyssnar på Håkan hela tiden som alltid då, på alla låtar som finns och älskar dom lika mycket som alla andra vårar tidigare. Sen så sätter man sig vid kanalen med solen i ögonen och filosoferar och då kommer nya rader som tankar, det bara rullar på helt enkelt. Fint är det i alla fall.

Below, me and mate. Enzo är kunglig!


Behöver lite kärlek från fel sort



[Och alla drömmer om fåglar även du även jag
Plötsligt hamnar man väl under en spårvagn
För Vasastan är som Chinatown

Och jag dansar med en flicka

Hon dansar mej galen
Sen dansar hon med Rickard, på trottoaren

Men varför är vi inte fler?

Och det är bara du som ler
Det måste va nåt fel på er]

[Kom, kom atombomb
Om vi nån gång, nånsin blir som dom
Känns som om alla är äldre nu och ser efter varann
Dom har gått för att leva sina liv
Och gud vet att jag måste leva mitt]
[Det var en gång, det var en fest
Och jag gick med nån för hon påminde om dig
Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren
Och jag gick genom den tidiga morgonen
Den rena, tidiga morgonen

Jag har hört att du träffat nån

Och den här gången är du riktigt säker
Och jag hatar att jag älskar dig
Älskar dig så mycket att jag hatar mig]


[Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över dig]


-HH






Låt dom komma

Uppsatser att skriva, prov att plugga på, kompletteringar, skolan. Jobb, innebandy, cross-sm-funktionär. Fotbollsmatcher, astmakontroller, kollektivtrafikresande. Håkan och Kent för att stå på benen. Och så allt kaffedrickande. Nej, jag prioriterar inte bloggandet. Tyvärr inte det fina värdet heller. Och jag saknar att bara kunna hänga med mina vänner vilket gör att sommaren är något otroligt efterlängtad. För övrigt mår jag annars helt okej. De ni


RSS 2.0