Breaking up with God


Now I want to dance the night away;

The Ark och en bild på mig och min kära granne/vän/bandykollega/
boyfriend-player/slav/etc. Mysigt värre!

Making some progress

Sitter i grupprummet med min kära Filippe som slipar på sitt svenskatal. Själv har jag precis lämnat in min assignment i engelskan om "Northern Lights", känns fruktansvärt härligt. Bara the oral presentation kvar nu! Idag ska jag ha så lite liv att jag ska sitta kvar i biblioteket för att förhoppningsvis fortsätta making some progress med naturkunskapen. Wiho, vad gör man inte Folkis! Hehe. Senare blir det Sportlife och även det ska bli gott, får bli någon slags ordentlig-dag, idag.


Fin bild (?) på oss från en projektarbete-lektion från några veckor sen tillbaka.
Underhållande.

Internskämt@familjen Gustafsson/Pehrson

Haha orkar inte ibland

Starbucks






Hard work

Slitit med naturkunskapen idag, verkligen slitit. Inte mitt favoritämne vilket gör det snäppet mindre skoj att skriva en fet assignment om anatomy som tar cirkus 689022 år. Har i alla fall jobbat från ungefär 11 - 15:00 idag, crazy haha. X antal pauser är också inräknade iof. Dock kommit en bra bit på Respiratory system vilket känns underbart. Bra Linda!

Helgen har för övrigt varit bra och kännts lång, fredags blev det Göteborg och Starbucks (Äntligen Sverige!), hem till Jonas far och sedan mor. Lördagen blev upp tidigt för att komma med tåget till Uddevalla, spelade match mot Walkesborg vilket resulterade i en förlust med 9-4 (De är dock topp i serien och vi gjorde en ganska bra match), så antar att jag är nöjd med det. Fick köpt en fager klänning i stan också förrästen, mumma på det. Efter matchen var det full rulle, hem till Eddan med Jennifer och Barken för att sedan käka pizza och ta bussen till Trollhättan. Nylon, 3 apor, salta godisbilar, Ove Aronsson, och Subway! Blev väll inte riktigt som vi hade tänkt oss, men hade ändå en ytterst trevlig kväll med alkohol i kroppen och fina, fina vänner. Mys!

Vaknade upp igår hos Eddan, hade en mysig morgon med rosenbladste (Haha orkar ej), sedan hem för att bara ta det lugnt, Jonas kom lite senare på dagen och vi gjorde inte speciellt mycket mer än att spela fifa och ta det lugnt. Idag har jag somsagt, suttit med plugg och åter plugg gånger ett dussintal koppar kaffe vid köksbordet. Hunnit med en del drömmande fantasier också när jag tänker efter, suktat efter den ljuva känsla som lär infinna sig när detta arbete är inlämnat och klart; ajööö du mörka ångest & stress. Om någon timme blir det mot Uddevalla för innebandyträning och sedan till Trollhättan för skolan imorgon!

Igår:


Idag:

Vad säger detta om mitt liv, ambitiös student med framtidsdrömmar eller
nolifer som slösar bort sin ungdom? Hmm kan diskuteras haha


M. Krunegård

Jag skrattar mig lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev

Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel, lev med det


Ärade Markus. Gammalt, men tidlöst och framför allt: Fenomenalt.

Regnbåge


Införskaffat lite av en ny tidsdödande hobby
Gör mina egna små, enkla tavlor i Pages
Med fina ord och budskap, för andra
Som också har för många minuter till hands

Hoppas ni gillar
Mina tankar


Det är oklart



Borde träna ikväll för att:
  • Komma igång så gott som möjligt till lördagens derby
  • Inte rört på mig for real sen cirkus.. Söndag?
  • Börjar snart käka på mig själv i brist på sysselsättning
  • Förtränga morgondagens svenskatal

Borde inte träna ikväll för att:
  • Vila upp ordentligt efter magsjukan (har gått över 50 timmar nu, menar själva kroppen)
  • Plugga på morgondagens svenskatal
  • Slippa övertala mamma
  • Slippa lura mamma i brist på att övertalningsförmågan inte funkar (hehe)
  • Slippa att överstående punkt tvingas tas till => Dåligt samvete


Slutsats av ovanstående resultat.. I-landsprobelm + beslutsångest kanske?

- Laleh



You better hold on,
so many things I need to say to you, please don't, don't let me go








[Alltid trackat människan (Förutom Jalla-Jalla insatsen), och nu lyssnar jag helt frivilligt på hennes nya album, nästan med riktigt samtycke. Vad hände där?]

Making progress

Börjar sakta men säkert tillfriskna! Imorgon blir absolut sista dagen att vara hemma, även om jag fick gjort en del eftersläpande skolarbeten idag börjar jag snart krypa på väggarna utan annan sysselsättning, haha.. Låg igår och idag konstant hela dagarna, den enda motionen jag fick var väll när jag en gång/dag lyckades flytta mig från sängen till soffan. Idag lyckades jag ju ioförsig hämta tidningen också, not bad!


Får bli en frisk och pigg bild som lite omväxling, ser inte alls sådär fresh ut egentligen
just nu så ingen mistar sig! Men, alla är väll sjuka och mindre åtråvärda ibland.


Genom hela staden

I'll never end up like you
& I'm happy to know
That revenge is not like suicide
It's more of an experience
How bad I would felt
If I had ended up like you did


Revenge

Har funderat över allting man skulle vilja göra men som uteblir när klockslagen inte räcker till, samt även grunnat över allting fint som jag har i mitt liv. Älskar de stunder man tar sig tid till det, för det är ofta först då man kan känna äkta lyckorus över små, barnsliga saker. Som om man vore tio år igen.

Sitter för övrigt mätt och go, fick bli salladsmix och köttfärs idag. Riktigt god + nyttigt, bra där Linda. Får även flashbacks från alla de gånger jag och Jennifer åt det förra våren, strandard måltiden haha. Förlorade matchen igår med 6-2 men vi spelade överlag riktigt bra, redan taggad för nästa match! Tog också en promenad för att uträtta lite ärenden efter skolan, och hann med en stund ner till kanalen. Riktigt fint därnere nu, marken är alldeles vit och solen bländar ögonen då man ser ut över vattnet och alla fåglar där. Perfekta promenadvägen! Slänger in lite mobil-blder som bevis, inte som kameran direkt men de duger.





FÖR VI HAR VARANN


De väntar nog ändå

Hemma! Trött efter kiosken med Jennifer och Malin, var inte ett fantastiskt fredagsnöje kanske men det kunde ändå vart värre. Gratis korv! Haha, kort sagt, helt okej. I alla fall, så sjukt gott att bara komma hem till hemhem nu (inte lägenheten), byta om till fula myskläder och krypa upp i soffan med go musik samt mor och far i rummet intill. Bra fint!

Imorgon är schemat rätt ovisst, ska eventuellt till hallen igen för att kolla friidrot-tävling och träffa en gammal fin vän. Hade varit väldigt på tiden! Förutom det blir det tårtbak, tårtätning och pojkvän, sen får vi se lite. Annars ser jag ordentligt fram emot söndag, första matchen för säsongen, nu kör vi brudar!



Får bli en bild från i somras, pustar vid Museéparken i Uddevalla efter en lång dag i Göteborg. Tycker vi är i alla fall lite söta där på bänken!



”Det är sådana som du som aldrig går härifrån med mjölk mustasch” - E.H

Sitter i min ensamhet och filosoferar på Espresso house med en Espresso som enda sällskap. Forever alone, haha. Nejdå, egentligen sitter jag här mest i brist på annat att lägga tiden på (Ska ta en buss till Rimnersvallen och en halvtimme => För kort tid att ringa en kompis som sällskap, samt för lång tid för att stå ute och frysa). Tänkte passa på att slipa lite på svenskatalet när jag ändå är igång vid datorn. Idag är jag förövrigt officiellt Sportlife medlem, for real liksom. Känns underbart!

Ikväll blir det alltså kiosken hela kvällen, herrlaget som ska spela. Taggar något enoormt, denna fredag. Inte direkt egentligen, men nåja. De kommer förmodligen kännas gott att få bocka av sig på kiosk-listan för en tid framöver. Nej, back to work.

- Shakespeare

"Kärleken har ögon som intet ser, den banar sin väg på känn
Därför är Amor bevingad men blind,
så har jag hört min vän
"


Jag har velat dö med stil


Hunnit sova en halvtimme och magen är mätt och glad, väntar på farmor innan jag ska ta bussen till Uddevalla för gym och bandyträning. Sweet. Måste också säga ajö till lilla Filip som lämnar Sp 2 och Folkuniversitetet i hela 8 dagar för USA. Ta det lugnt på flyget och hälsa Siri!

I full färd med att käka upp resterna av Alma's Marabou. Obra, men vafan. Ska träna sen + Man lever bara en gång! Fortsätter att kolla runt bland bilder ifrån gamla datum, och bestämde mig för dessa! Hottie kompis på bild ett, plus våren som man åtrår som om den vore av guld, lite måbra bilder helt enkelt!








Spring iväg, iver

Känns som en bra dag idag, trots för lite sömn och en stressig morgon. Är pigg och glad, skoldagen känns okej (torsdagar brukar inte kännas så), och ikväll är det innebandy och troligen en tur till Sportlife innan. Gott! Imorgon är det fredag (dubbel-gott), och kvällen är fortfarande oviss. Fest eller inte? Återstår att se.

Gårdagen/kvällen spenderades alltså med en gammal och vis vän. Var ytterst trevligt och alldeles för längesedan! Vänner är bra fina, speciellt de som man kan prata om allting med, både svårt och tung och lätt och enkelt. De som trots att man är dålig på att höra av sig för att man har fullt upp med sitt, ändå lyckas skapa tiden man inte har. Pratade om gammalt och nytt, och jättegammalt som åren på Valbo, åren i Ödeborg och åren innan dess. Det var fint, och härligt att få flyga bak i tiden till dagarna då problem som man tyckte var stora idag känns väsentliga. Men det är så livet är när man växer hela tiden, antar jag.

Nej, nu ska jag fortsätta med Nicaragua-texten!


(Snodde bilden av Alma)

Dance

I brist på vettigare saker fortsätter jag att rota igenom sommar-albumet.
Kanske i brist på orken för att ta mig an de mer vettigare sakerna, egentligen.
Drömmer mig tillbaka, samt känner glädjen av hur en längtan efter en ny grönskande tid närmar sig.






Fuck, nu kommer jag försent till franskan.. Run Forest, run!


Let it be

Gick hem efter lunch idag (har gympa teori utan lärare och ska endast läsa om Ergonomi), tror det var klokt faktiskt då jag slocknade i ca 40 minuter så fort jag nådde sängen, haha. Nu sitter jag med gott kaffe klart och har nyss pratat med Jennifer angående fredag, samt är redo att göra gympan och sedan gå till skolan för sista franska passet. Tror det blir gymmet direkt efter idag, blir nog enklast. Hoppas på att ha mera energi än igår!


Slänger in en härlig bild från en fin sommakväll/natt som lite uppmuntran.
Du saknade sommar!

Keep faith

Blev inget skrivande igår, hade en allmänt halvkass dag med ont i halsen/huvudet och ögonlock som girigt, gång på gång ville slå igen. En tur till gymmet blev det ändå men tog det lugnare än vanligt, får köra på idag istället om allt känns okej senare. Nu är det spanska dags, wihoo jippii! Eller inte, haha. Jaja, ska väll överleva förhoppnigsvis.

Tror Alma kommer efter skolan också, trevligt! Vi får se vad vi hittar på mer än att äta/dega, hehe. Får se vad det blir på fredag också, orkar man parta efter 3 timmar kiosk-stående på herrmatchen eller inte? Återstår att se.

Känner förövrigt hur lektionen blir ännu härligare efter att vi fått en fet inlämningsuppgift om Nicaragua i händerna, tack du älskade spanskafröken. Nåväl, dags att få lite gjort!

Winterflow

Varit en halvseg dag so far, skolan gick fint och fick sluta lite tidigare vilket resulterade i att snabbt komma hem, få mat i magen och sedan ge sig på matten igen. Får väll säga att det går sådär so far med kvadreringsregler hit och dit, men hoppas det släpper lite snart, skam den som ger sig. Just nu tar jag det bara lugnt och laddar upp inför kvällens innebandy, ska bli skoj som alltid! Hoppas på mycket spel, alltid roligast haha.

På psykologin fortsätter vi med stress-pratet och jag tycker att denna lektionen, liksom den förra, var riktigt intressant. Kul ämne! Gillar också att man kan relatera till mycket hon säger, exempelvis som att träning motverkar stress vilket jag håller med om till tusen. (Kanske är det skillnad om man inte gillar att sporta i sig, jag vet inte), men det finns väll ingenting som är så skönt som att efter en massa pluggande dra iväg och träna några timmar och sedan åka därifrån uttröttad fysiskt men med en massa ny energi i huvudet? Så, till alla trötta/skoltrötta prickar därute, ut och rör på er en sväng! Lovar att ni inte ångrar er, bästa energikicken jag kan komma på faktiskt!


(Slänger upp en bild med ett antal månader på nacken. Ser ut att vara
full med energi, haha)



Älska!

Jag tror att vi är änglar, allihopa. Små varelser med dolda vingar, som kan ta oss var än vi vill, bara vi har Peter Pan tänk och mod nog att våga tro på oss själva och människor runt omkring oss.

Jag tror att vi är vackra, allihopa. Små varelser med skönhet var och en, alla på sina olika vis. Eftersom vi alla är olika bör ju alla tolka skönhet på eget vis, så då bör vi alla vara vackra för någon och oss själva.

Jag tror att vi är starka, allihopa. Små varelser med styrkor vi kanske inte vet att vi har, men som vi måste ta till då och då för orka leva vidare. Vi är nog precis så starka som vi måste vara, för att överleva.

Jag tror att vi har kärlek med oss, allihopa. Små varelser, alla tilldelade var och sitt eget hjärta. Något vi kan fylla med precis vad vi vill, då viljan inte har några andra gränser än vår egen. Jag tror att vi är besatta med kärlek nog att kunna älska, i oändlighet. Vi måste bara våga ta fram, var och en av alla oss små varelser, vår aldra bästa sida som vi har, sprudla och sedan föra den vidare.

Jag tror att vi är vackra starka änglar, allihopa. Våra vingar må vara dolda men våra hjärtslag hörs, och kanske är dunkandet högljutt för att påminna oss, om hur viktigt kärlek är för både oss själva, våra medmänniskor, vår
bakgrund, framtid och omvärld.
För oss och andra, för alltid.


16:12

Sitter i godan ro med Enso i knät och njuter av en seg söndag som spetsas med en skål B&J's. Lördag och söndag kanske inte blev veckans nyttigaste dagar, men det är ju helg om när om inte då bör man njuta lite av livet. Ska ta det lugnt någon timme till, sedan blir det att krama Enso och Mio hejdå (Jonas söta, söta grifendorhundar), ta bussen till stan och Sportlife och senare tåget emot Trollhättan. Sådär taggad på skolvecka 2, men jag antar att det trots allt känns okej. Bara att ligga i så är det lov igen snabbare än man tror! (För övrigt, tack Enso för dreggeldroppar på skärmen)!

På tisdag/onsdag ska jag förresten fixa mitt gymkort "officiellt". Spännande och taggad! Läntar också lite halvt random efter en riktigt partyhelg snart, var ett tag sen och en riktigt all in-tillställning hade inte suttit fel alls. I väntan kan man ju alltid kolla igenom alla gamla galna bilder ifrån iPhoto, lika kul varje gång.


Får bli en bild ifrån slutet av augusti, jag sovandes på den bästa kudden någonsin.
Saknar fina Jimmie!

Vi färdas genom ett dimmigt unkel som kallas tid

Jag gillar, likväl som så många andra, att åka tåg. Det är rofyllt på något vis som är svårt att sätta ord på. Kanske lite extra mycket idag, när man ser ut genom förbipassande natur och himlen badar i ett rosa sken som bottnar i svarta siluetter utav trädtoppar.

Fortsätter också min streckläsning utav "Sverigedemokraterna in på bara skinnet". En bra bok som verkligen rekomenderas både till dig som är politisk insatt men likväl till dig som bara vill få en närmare inblick utav partiet och vilka människor som representerar det. Förövrigt är jag rätt slö utan att egentligen veta varför, kan inte påstå att jag haft en speciellt stressigt dag. Nåja, som tjejen mitt emot så fint uttryckte det: -"Det är gött att va på gång!".


Bilden blev tagen imorse, mellan x antal kaffekoppar och grubbel. Bland annat angående sommaren; Peace & Love var hur underbart som helst, men frågan är om det verklgien var 100% av det jag ville få ut av festival? Det var det nog å ena sidan, å andra sidan kanske det räckte med 1 besök? (Orolig då Håkan inte syns bland artistfältet ännu, men kanske är jag för tidigt ute?) Sedan står det ioförsig både Kent och Winnerbäck där, vilket skulle kunna räcka långt, långt. Men som sagt, svårt detta. Får man drömma lite skulle jag vilja ha båda dessa, samt Håkan och Krunegård. Hade suttit fint va? Nåja, vi får se vad som händer.


Samedi

Haft en slö och go morgon och ändå hunnit med att fixa lite papper som skulle bli klara etc, härligt! Nu  är jag laddad för att åka mot Uddevalla och ta tåget därifrån till Göteborg. Blir träning så fort jag är nere, ska bli skoj att testa på gymmet där då rykten säger att de ska vara hyfsat enormt. Inte omöjligt att det blir en uppdatering eller två lite senare idag, något måste jag ju roa mig med på tåget.

Halvtråkigt att jag inte hunnit vara hemma speciellt mycket, saknar ju familjen en del när vi inte hinner ses så mycket under veckorna. Men men, är ju inte omöjligt att jag åker hem en sväng imorgon innan det blir Trollhättan.
Adios!

Vendredi

Härliga fredag! Den korta skoldagen rullade på super och efter det var det full rulle för att möta upp pappsen. Fick skjuts till Uddevalla, tog det dock lite lugnare på gymmet idag eftersom jag egentligen tänkt vila, så 25 på löpbandet fick bli the main thing, sen lite cross och maskiner.

Nu är jag hemma hos min gamle goda barnsben's vän (några hus bort på gatan), och vi gör inte speciellt mycket alls. Ligger med varsinn Mac och planerar sommaren lite smått (Festival & Utlandsresan). Längtar en hel del!

Morgondagen ser ut att bjuda på ytterligare sommarjobbs-fix, en låång sen helgfrukost a la linda's (redigt utbud som ex. havregrynsgröt och ägg, litervis med kaffe samt apelsinjuice, et finalement, min älskade GP.), eventuellt en tur till Ljungskile med mamma och sedan gymmet och Göteborg. Trevligt värre!



Får bli bilder från imorse!

Friday morning; Coffe, Beatles and mathematics

Sitter med en halvdrucken kopp kaffe och har nästan räknat klart matten dit jag behövde. Du ljuva sovmorgon! Fredagarnas schema har ändrats med den negativa följd att jag slutar 15:15 istället för 11:25, i gengäld har jag dock inga lektioner förens 12:20 vilket inte är helt fel det heller, trots allt.

Ökar på den goa känslan genom att spela Beatles tidlösa "Here Comes The Sun", samt fylla på kaffet ytterligare. Armarna värker förövrigt efter gymmet igår, och har inte bestämt ännu om de får bli en tur dit även idag eller om jag ska vila. Vi får se!


Nu blir det frukosttime; Filmjölk och banan + grapefrukt, gotti gott!


Una manzana y los verbos

Sitter på spanskan och panikar över allt skolarbete efter en titt i kalendern, samtidigt som mitt knaprande frukostätande (äpple) ekar högt (känns det som, i alla fall). Bör egentligen återgå till att lyssna på böjningarna av de vanliga "Los Verbos", men såhär efter lovet är koncentrationen inte riktigt på topp ännu. Det har trots allt gått knappt en vecka.

Längtar efter att kvarstående del av skoldagen (naturkunskap och franska) ska gå snabbt, snabbt så jag kan hem och sova en blund eller två innan det är bussdags igen. Ska åka redan vid 17:00 snåret är det tänkt, vankas gymning med Jen innan kvällens innebandyträning. Go go!

For the win

My love for you is blind . Lifehouse. Mkt fina rader! Ligger och lyssnar igenom gamla spellistor när jag igentligen borde sova. Bad, bad. Nåja, det är i alla fall en hel del fina grejer som ligger där och gömmer sig. "Gittarer trummor & bas", inte igår men shit minnen bubblar upp och den är riktigt go trots allt.

Slänger in en bild på en saknad prick, men snart ses vi sis! Önskar dig all möjlig happines under din sista tid i Australien och hoppas du kommer hem brun, full utav energi och med ett dussintal galna once in a life-time stories att dela med dig av. Längtar efter dig!


Godiiie

Utmattad och glad; Färdigtränad! Idag fick det bli mest kondition för känner att en rundtur av någon som kan alla maskiner behövs innan jag kör dem fullt ut här, men ändå kul att testa ett nytt ställe när det dessutom ligger närmare lägenheten.





Make a sound



Är helt plötsligt grymt positiv till vårterminen. Ser fram emot galet massa innebandy, annat tränande, Köpenhamn med min fina, diverse tokigheter med vännerna, svar från sommarjobb-sökningar (förhoppningsvis), Berlin med Sp 2, etc etc. Hoppas optimismen stannar mer än bara för idag, haha.

Flyga

Vem trodde att denna onsdagen kunde bli riktigt bra trots allt? Startades med låga förväntingar för att senare vända någonstans mellan en ny gympalärare (Verkar riktigt bra), ojobbig franskalektion (I synnerhet ovanligt), samt vetskapen om att sportlife ska öppna i Folkets hus (Tack TTELA). Detta är i övrigt samma byggnad som min skola.. How awesome?

Ska avrunda med att läsa om Sverigedemokraterna i en ny bok jag fick tag på samt ge järnet på gymmet även idag. Har till och med hunnit med att fixa kycklinggryta och sallad, fint fint. Nu blir det kaffe!




Allting dansar

Sitter med gott kaffe och beslutar mig för att matte b får vi ta imorgon.
Just nu är det fullt upp med att äta upp omelett och hinna med bussar.

Life is what happens to you while you're busy making other plans - Lennon .J


Honey and the moon (Joseph Arthur)

Sluta stressa - Det var väll ungefär det budskapet på dagens psykologilektion innefattade. Om inte annat så vilka faktorer som påverkar vår stress, samt vad vi kan göra åt den. Intressant!

Gårdagen avslutades (efter ett härligt gympass med trevliga prickar), genom att först glömma innebandyklubban på Sportlife och sedan nycklarna till lägenheten - (när jag redan anlänt staden). Ingen glänsardag, eller vad säger man? Idag fortsatte oflytet lite smått med en illa schema-ändring och jävliga frimärken, men i det stora rullar väll allting ändå på helt okej. Har fått klart en jobbansökning samt taggar nu innebandyn senare ikväll.

Au revoir!

AUSSIE- Lovely

Är inte typen som bloggar om vilka skönhetsprodukter jag använder etc., känns lite för odjup för min del. Dock måste jag (i brist på annat vettigt) göra ett undantag idag och rekomendera en enligt mig fenomenal produkt.

Aussie "3 minute miracle". Damn hair! Förutom att den luktar helt underbart blir i alla fall mitt hår helt förnyat efter att jag använt den. Trots att det är rätt redigt slitet blir det mjuk, väldigt glansigt och topparna ser fräsha och okluvna ut. Har tidigare annars använt mig mestadels av riktiga budgetgrejer såsom Barnängen, Gliss och liknande, men detta är inget jättelyx utan kostar endast runt 100/110 spänn. Väldigt värt pengarna!


(Inte min bild, från google)

GREECE, ;JUNE 2011

Jag må vara klyschig (SvenssonSvensson-bilderna likaså)
Men Grekland är vackert,
Och vi hade en fin tid










Dream of a story that you think shows beauty
And then, try to form your life
Into something simillar
But your own
Beauty life



Dutta ginster av liv i ditt eget, för total stjärnglans

Oj vilken helg. Hunnit med en hel massa, igår blev det en heldag i fina Göteborg med Jen, hade det ytterst trevligt. Kollade Gothia matcher och längtade ordentligt tillbaka till våra gamla bragd-dagar (hehe) de 2 åren innan, samt spanade på skoj byten (hehe igen). Senare på kvällen blev det bio, trevligt det med. Idag har jag åkt tåg, hälsat på fina mormor i Ljungskile samt tröttat ut mig ordentligt på Sportlife med mamsen. Nu: Kaffe!

Ang skolan som startar igen på måndag så känns det tråkigt  men samtidigt helt okej. Visst hade jag gärna hade ytterligare några veckor lov men nu gäller det att tänka possitivt, trots allt är det nytt år och en ny start med en massa ny energi att jobba med. Flyttar tillbaks till min lilla lägenhet imorgon och det ska på vissa sätt bli rätt gott. Ska fylla kylen med gottiga nyttigheter, fixa skolan ordentligt, spela innebandy och träna samt hitta på annat skoj att sysselsätta mig med, som pojkvän och vänner. Kanske blir det Sportis imorgon igen med några vänner? Hoppas engergin stannar!


(Bild från i förrgår samt på tågresan i förmiddags över järnmalmsspår.)

FRED & KÄRLEK




(Bilderna är ej mina egna)

Oj vad man vill tillbaka till dessa sommardagar nu.. Kan inte annat än att titta tillbaka och le åt allt vi fick vara med om, samt hoppas på en lika fin tid om ett antal månader! FRED & KÄRLEK

Början utav magi

Där, rakt under himlavalven
Möter din iris
Min

Så i samspel som kroppar kan vara
Så i snabba heta slag, som hjärtan kan klara

Det faller sig naturligt att älska
Varanda



Christmas holiday: Last week

Mitt första försök att blogga ifrån iphonen, får se vart detta slutar! Just nu i mitten av sista veckan på ett lov som rusar alldeles för snabbt men samtidigt haft att bjuda på fina dagar, människor, högtider och tillfällen. Tack för det, kära lov!

Nu väntar en tung tid i skolan men förhoppningsvis också en fin och ljus vår. Sportlovet har exempelvis en härlig weekend i Köpenhamn att bjuda på, inte fel alls! Ska bli spännande med en ny storstad.

Ser även fram emot en massa innebandy, jobbansökningar och inte minst lite busiga ideer som jag vill förverkliga med mina vänner. Kanske under påsklovet?

På tal om något annat funderar jag också på att ta farväl av 2011 genom en liten bildbomb ifrån året. Har även blivit god vän med Sportlife, och gymkort vankas. Underbart!



Bild ifrån imorse, taggad tjej som laddar upp med kaffe för att klara hemresan från Säveland!

RSS 2.0